wasmachineverhuizen.nl

Wasmachine Vervoer

Wasmachine vervoer, zelf doen of laten doen? Of u nou verhuist naar een nieuwe woning of gewoon uw wasmachine elders in huis neerzet, wij hebben de oplossingen voor u. Ontdek handige tips en ons aanbod om ervoor te zorgen dat je wasmachine veilig en efficiënt op zijn bestemming aankomt.

Wasmachine
Verhuizen

ALL-INCLUSIVE PRIJS​

€100
EUR incl. btw

Eenvoudig, stressvrij & zonder gedoe geregeld!

Eenvoudig wasmachine verhuizen: Klik op de knop, vul uw gegevens in, bevestig en betaal online, wij regelen de rest!

01

Start met boeken

Klik hierboven of beneden op een van de knoppen 'Direct boeken' en ga door naar ons boekingssysteem om met uw boeking te starten.

Vul uw gegevens in

Vul het online boekingsformulier in met uw contactgegevens, vertrek- en bestemmingsadres, gewenste datum en eventuele speciale instructies.

02

Bevestig en betaal

Controleer uw boekingsgegevens en bevestig uw boeking door online te betalen. U krijgt direct de boeking bevestigd per mail. Tot binnenkort!

03

Hoe zelf een Wasmachine Vervoeren?

De wasmachine verplaatsen lijkt misschien een uitdaging, maar met aandacht voor enkele belangrijke details kunt u dit zelfverzekerd aanpakken. Hier zijn 4 stappen om uw wasmachine veilig te vervoeren en verhuizen.

Stap 1: Bereid de Wasmachine voor

Begin met het zorgvuldig afsluiten van de waterkraan en het loskoppelen van de aanvoerslang. Vergeet niet een emmer bij de hand te houden om eventueel restwater op te vangen. Haal de afvoerslang uit de afvoer en leeg deze in de emmer. Plaats ten slotte een handdoek bij het filter aan de voorkant om de laatste druppels op te vangen.

Stap 2: Bescherm de trommel met transportbouten

Voor een veilig transport, zet de trommel vast met transportbouten. Raadpleeg de handleiding van uw wasmachine om te weten waar deze moeten worden bevestigd. Bewaar de transportbouten, ze kunnen in de toekomst van pas komen. Dit simpele, maar cruciale detail voorkomt schade aan de trommel tijdens het vervoer.

Stap 3: Vervoer uw wasmachine rechtop

Tijdens het vervoeren is het essentieel om de wasmachine rechtop te houden. Dit voorkomt druk op de leidingen en houdt de trommel stabiel. Til het apparaat altijd met twee personen om het gewicht gelijkmatig te verdelen. Gebruik een steekkar of traploper voor extra gemak en zorg ervoor dat de wasmachine stevig is vastgezet in het voertuig om schuiven te voorkomen.

Stap 4: Sluit de wasmachine weer aan

Eenmaal op de nieuwe locatie, til de wasmachine met twee personen naar de gewenste plek en sluit hem weer aan. Vergeet niet de transportbouten te verwijderen voor u de wasmachine aan zet om schade te voorkomen. Controleer of de wasmachine waterpas staat om onnodig lawaai te vermijden. Sluit ten slotte de afvoerslang weer aan en u bent klaar om weer te wassen!

Onze service omvat het veilig loskoppelen, verplaatsen en weer aansluiten van uw wasmachine op de gewenste locatie inclusief verdiepingen. We zorgen ook voor de benodigde verpakkingsservice om uw wasmachine en vloer te beschermen.

Ook wanneer een wasmachine alleen van de begane grond naar de verdieping gezet moet worden kunt u gewoon direct boeken via onze website. U betaald dezelfde vaste prijs.

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website. Selecteer uw gewenste datum en tijd, en vul de benodigde informatie in. Mocht u er niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op.

Ja, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u de datum wilt wijzigen, zodat we kunnen kijken naar beschikbaarheid en u kunnen helpen met een nieuwe datum.

Wij doen wasmachine verhuizingen in heel Nederland. U kunt dus ten alle tijden direct online boeken en de datum vastleggen.

Absoluut! We bieden de mogelijkheid om ook uw droger mee te laten verhuizen voor een extra bedrag van €25 incl. btw. U kunt dit bedrag rechtstreeks aan de chauffeur betalen met een pinpas op de dag van de wasmachine verhuizing.

Jazeker, wij kunnen ook ander witgoed voor u verhuizen. Hiervoor kunt u gewoon het pakket boeken via onze website en in de notitie achterlaten wat het is. Amerikaanse koelkast, vriezer, fornuis enzovoorts wij vervoeren het allemaal voor dezelfde prijs!

Ja, we zijn volledig verzekerd voor schade aan uw wasmachine en eigendommen tijdens het verhuizen. Natuurlijk gaan we er niet van uit dat er iets beschadigd, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wasmachine
Verhuizen

all-inclusive prijs

€100
EUR incl. btw
Nieuwe bus, zeer netjes vervoerd. Vriendelijk, snel en efficient. Topbezorger!!👍🏻👍🏻👍🏻
Gert
Amsterdam naar Haarlem op 10 augustus 2023
Prima communicatie, goeie bus en vriendelijke en nette persoon. Ging goed om met de wasmachine verhuizen, ons en de bus. Tot de volgende keer!
David
Amsterdam naar Den Haag
Above and beyond! 10/10 zou opnieuw met hun gaan verhuizen. Heel vriendelijk en correct! Ik ben heel blij met hoe het gegaan is. Nogmaals bedankt!
Irene
Tilburg naar Helmond
Need to have somebody helping with moving my apartment. The driver he was very helpful, took care of the things and helped me with the moving. A really nice guy.
Alicia
Rotterdam naar Nieuw-Vennep

Wasmachine laten verhuizen? Boek datum & tijdvak

Lukt het toch niet om zelf de wasmachine te verhuizen? U kunt het direct en eenvoudig regelen bij ons met datum en tijdvak keuze.

Wasmachine
Verhuizen

all-inclusive prijs

€100
EUR incl. btw