wasmachineverhuizen.nl

Wasmachine verhuizen Amsterdam

Wasmachine verhuizen Amsterdam met MoveDesk: geen gedoe meer met vervoer huren en zelf sjouwen. Vaste prijzen, direct online boeken met datum! Ga voor gemak en laat uw wasmachine verhuizen in heel Nederland dus ook in Amsterdam.

Wasmachine
Verhuizen Amsterdam

ALL-INCLUSIVE PRIJS​

€100
EUR incl. btw

Eenvoudig, stressvrij & zonder gedoe geregeld!

Eenvoudig wasmachine verhuizen online boeken: Kies uw pakket, vul uw gegevens in, bevestig direct online en wij regelen de rest!

01

Start met boeken

Klik hierboven of beneden op een van de buttons 'Direct boeken' en ga door naar ons boekingssysteem om met uw boeking te starten.

Vul uw gegevens in

Vul het online boekingsformulier in met uw contactgegevens, vertrek- en bestemmingsadres, gewenste datum en eventuele speciale instructies.

02

Bevestig en betaal

Controleer uw boekingsgegevens en bevestig uw boeking door online te betalen. U krijgt direct de boeking bevestigd per mail. Tot binnenkort!

03

Onze service omvat het veilig loskoppelen, verplaatsen en weer aansluiten van uw wasmachine op de gewenste locatie inclusief verdiepingen. We zorgen ook voor de benodigde verpakkingsservice om uw wasmachine en vloer te beschermen.

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website. Selecteer uw gewenste datum en tijd, en vul de benodigde informatie in. Mocht u er niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op.

Ja, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u de datum wilt wijzigen, zodat we kunnen kijken naar beschikbaarheid en u kunnen helpen met een nieuwe datum.

Wij voeren wasmachine verhuizingen uit in heel Nederland. U kunt dus ten alle tijden direct online boeken en de datum vastleggen.

Absoluut! We bieden de mogelijkheid om ook uw droger mee te laten verhuizen voor een extra bedrag van €25 incl. btw. U kunt dit bedrag rechtstreeks aan de chauffeur betalen met een pinpas op de dag van de wasmachine verhuizing.

Ja, we zijn volledig verzekerd voor schade aan uw wasmachine en eigendommen tijdens het verhuizen. Natuurlijk gaan we er niet van uit dat er iets beschadigd, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wasmachine
Verhuizen Amsterdam

all-inclusive prijs

€100
EUR incl. btw
Waarmee maakt MoveDesk het verschil?

Wasmachine verhuizen zonder kleine lettertjes

Bij MoveDesk & wasmachineverhuizen.nl  geloven we in transparantie en duidelijkheid bij onze dienstverlening. Daarom bieden we wasmachine verhuizen aan zonder kleine lettertjes. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf, maar eerlijke en heldere tarieven. Altijd een vaste prijs vooraf.

Zorgenvrij, gewoon goed geregeld!

Onze verhuiskrachten zorgen voor een stressvrije ervaring. We nemen al het werk uit handen, voor het verhuizen van uw wasmachine, zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken.

Voordelig met een vaste prijs

In vergelijking met zelf huren, sjouwen of organiseren, kan MoveDesk u geld en moeite besparen. Met onze vaste prijzen en complete service weet u precies waar u aan toe bent, zonder onverwachte kosten. Wel zo prettig toch?

Beide uiterst vriendelijke koeriers. Ik kan ze positief aanbevelen.
NATHALIE
Utrecht naar Nieuwegein op 15 augustus 2023
De chauffeur is erg vriendelijk, denkt met je mee en vervoert zorgvuldig en behoedzaam. Allemaal bedekt met verhuisdekens. Ik ben erg tevreden.
Gustavo
Essen (DE) naar Bochum (DE)
Nieuwe bus, zeer netjes vervoerd. Vriendelijk, snel en efficient. Topbezorger!!👍🏻👍🏻👍🏻
Gert
Amsterdam naar Haarlem op 10 augustus 2023
Prima communicatie, goeie bus en vriendelijke en nette persoon. Ging goed om met de wasmachine verhuizen, ons en de bus. Tot de volgende keer!
David
Amsterdam naar Den Haag
Above and beyond! 10/10 zou opnieuw met hun gaan verhuizen. Heel vriendelijk en correct! Ik ben heel blij met hoe het gegaan is. Nogmaals bedankt!
Irene
Tilburg naar Helmond
Need to have somebody helping with moving my apartment. The driver he was very helpful, took care of the things and helped me with the moving. A really nice guy.
Alicia
Leeuwarden naar Nieuw-Vennep

Toch eerst even bellen? Natuurlijk!

Uw gemoedsrust is onze prioriteit, dus bel ons gerust op en krijg direct het juiste antwoord op uw vragen!

Wasmachine
Verhuizen Amsterdam

all-inclusive prijs

€100
EUR incl. btw