wasmachineverhuizen.nl

/
Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Veilig en Gemakkelijk Betalen via Mollie

Bij wasmachineverhuizen.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om betalingen snel, veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Daarom werken we samen met Mollie, een toonaangevende betaalprovider, om u een scala aan betalingsopties te bieden. Met Mollie kunt u met vertrouwen betalen, wetende dat uw gegevens veilig worden verwerkt. Hier zijn de betaalmogelijkheden die we aanbieden:

Hoe werkt het:

  1. Start de aanvraag via een van de bestelknoppen op onze website.
  2. Vul de gegevens in en ga naar het afrekenproces waar u de gewenste betaalmethode selecteerd.
  3. Volg de instructies om uw betaling veilig te voltooien via Mollie.
  4. Na een succesvolle betaling ontvang u een bevestiging van de bestelling en betaling.

Bij wasmachineverhuizen.nl is de veiligheid van betalingen onze prioriteit. Mollie gebruikt geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële gegevens altijd beschermd zijn.

Heeft u vragen over onze betaalmogelijkheden of over uw betaling? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

01. iDEAL:

Betaal direct vanuit uw eigen vertrouwde online bankomgeving met iDEAL. Deze Nederlandse betaalmethode is snel en veilig en wordt ondersteund door de meeste grote Nederlandse banken.

02. Creditcard (Visa/Mastercard):

Betaal eenvoudig en snel met uw creditcard. We accepteren Visa en Mastercard, zodat u de betaling met een paar klikken kunt voltooien.

03. Bankoverschrijving:

Kies voor de traditionele bankoverschrijving. Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u instructies om de betaling handmatig over te maken.

04. Bancontact:

Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact aan als betaalmethode. Met Bancontact kunt u direct online betalen vanaf uw Belgische bankrekening.

05. PayPal:

Gebruik uw PayPal-account om veilig en snel te betalen. Met PayPal kunt u betalen met uw PayPal-saldo, gekoppelde creditcard of bankrekening.

06. SOFORT Banking:

Betaal direct via SOFORT Banking, een populaire betaalmethode in veel Europese landen. U kunt veilig betalen via uw eigen online bankomgeving.